Samenwerken met de Voedselapotheek

De Voedselapotheek werkt op verschillende manieren aan een gezond voedsellandschap. Onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners zijn:

  • Zorg- en welzijnsorganisaties zoals apothekers, huisartsen, ziekenhuizen, diëtisten, leefstijlcoaches, scholen, GGD, JOGG;
  • Gemeentes en andere overheden;
  • Voedselaanbieders zoals supermarkten, voedselproducenten, Voedselbanken;
  • Universiteiten en hogescholen voor onderzoek naar het gedrag van mensen en het effect van interventies;
  • Andere organisaties die zich inzetten voor creëren van een gezonde voedselomgeving.

Gezonde keuze makkelijk maken?

In een verkennende intake brengen we jouw ambities en uitdagingen in beeld. Welk voedsellandschap wil jij gezonder maken? En hoe zorg je ervoor dat jouw oplossing naadloos aansluit bij de behoeften van jouw doelgroep?

Onze werkwijze

Innovatie die écht bijdraagt aan verandering

Samen mét de doelgroep ontwikkelen we vernieuwende concepten die gezond eten bereikbaar maken voor iedereen. In de apotheek, de huisartsenpraktijk en het ziekenhuis, in de supermarkt, bij de voedselbank, op school en in de woonwijk. 

Onze leefomgeving heeft invloed op de voedingskeuzes die we maken. Gezonde voedingskeuzes zijn belangrijk, want voeding heeft de kracht om bepaalde ziektes te voorkomen en onze gezondheid te bevorderen. De Voedselapotheek werkt samen met bewoners, voedselaanbieders en zorgorganisaties aan een gezond voedsellandschap.

Voedselapotheek actief in heel Nederland!

Ontwerpbureau de Voedselapotheek is actief in heel Nederland. Momenteel werken we aan projecten in de regio Utrecht/Amersfoort, regio Eindhoven en de provincie Limburg. We gaan graag nieuwe samenwerkingen aan om samen met jou Nederland gezonder te maken!

Deze opdrachtgevers gingen je voor:

Meer inspiratie?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.